Om California-rosiner

Soltørkede California-rosiner er søte og utrolig saftige.

De eneste tingene som brukes til å produsere California-rosiner er massevis av solskinn og fjellvann. Takket være nøyaktige produksjonsprosesser og streng kvalitetskontroll kan du være sikker på at California-rosiner er 100 % naturlige.

Vi mener at dette er verdens beste rosiner. Smak på dem og se om du er enig med oss.

California-rosiner - et sunt valg

California-rosiner er perfekte for sunne matvaner og en aktiv livsstil. De er en fantastisk kilde for naturlig energi, og er tilgjengelige året rundt, i motsetning til sesongbasert frukt.

California-rosiner inneholder kun naturlig sukker og slipper ut energi langsomt i løpet av dagen. Rosinene våre er perfekte snacks for når du er på farten.

California Raisins - the Healthy Choice
Norwegian Sweet Buns (Boller)

Nyt California-rosiner

California-rosiner er ikke bare en snack, de kan også brukes i en rekke forskjellige oppskrifter.

I Norge brukes California-rosiner ofte i en rekke søte matretter, du kan f.eks. bruke dem når du lager svele eller boller.

Men de kan også brukes i andre typer retter. De passer faktisk godt i alle typer retter, fra salater og hovedretter til desserter.

Kos deg med oppskriftene våre

NORSKE KARDEMOMMEBOLLER

Tilberedelse: 20 minutter pluss heving
Steketid: 15-20 minutter
Nok til: Nok til 6 boller
View Recipe

NORSKE PANNEKAKER

Tilberedelse: 10 minutter
Steketid: 8-10 minutter
Nok til:
View Recipe

Her finner du California-rosiner

California-rosiner selges i favorittbutikkene dine i Norge.

Hold utkikk etter dem når du handler – hvis du kjøper rosiner og det står Produce of California eller Produce of USA på dem, er de California-rosiner – så sjekk pakken.

Du blir kanskje overrasket over antallet produkter som inneholder California-rosiner – inkludert brød, kjeks og kaker – så det kan godt hende at du allerede spiser dem og ikke vet det.

Norwegian Pancakes (Svele)